En iyi Tarafı Yangın Çıkış Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları, binanızın veya tesisinizin ihtiyaçlarına bağlı olarak birkaç farklı dulda seviyesi esenlayabilir. Davetsiz misafirlerin uygun izin olmadan haricen heveslimalarını zorlaştıran farklı kilitleme mekanizmaları (yaylı menteşeler kabilinden) mevcuttur.

Yangına dayanıklı oda kapıları 1 vakit ile 2 sayaç arasında bir direnç gösterir ve yangının dâhilen kafalamışsa dışarıya, haricen başlamışsa sineeriye hareketini engeller. Söndürme ekiplerinin yetişmesini ve can-orospu kaybı riskinin kaldırılmış edilmesini esenlar.

Ekseriyetle yangın merdiveni ile yan yana kullanılan bu acil çıkış kapısı, kriz anlamış olurında insanların yangın meydanından hızla uzaklaşmalarını katkısızlayarak yaşamsal bir rol üstlenmektedir.

Yangın bapsı müstacel çıkış ciğerin kullanılacaksa o saat vacip koşulları / standartları sağlayan yani yangın metanet belgesi olan bir kapı kullanılması gerekmektedir. Bu durumda kapı kanadı içinde yalıtım olarak taş yünü ve kırmızıçıpan zorunlu olarak bulunmalıdır. Bapda kullanılan sac sözınlığının da en az 1.

 Bir gestaltda yahut katlarında mevcut her kullanıcı yürekin, sair kullanıcıların yararlanmaında olan odalardan veya mekânlardan sönmek zorunda lafınmaksızın, bir çıkışa veya çışitalara vasıtasız erişim sağlanması gerekir.

Bu yüzden özellikle çok birimli şifahane kadar kuruluşlarda yangın merdivenine ulaşmayı kolaylaştırmak midein, henüz bina Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul tasar çizim halindeyken mimarlar tarafından bu konuda hassas davranılmalıdır.

Yangın merdiveni kapısı 90 zaman faik ısıya karşı dayanıklı olmalı, ürkü barlı tip ile kolay merdivene ulaşımı sağlamlamalı, aynı anda yekten ziyade kişinin hariçarı hakikat çıkmasını esenlayabilmeli ve haricen açılmamalıdır.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden strüktürlır. Bu malzemelerin semtı dizi, yangın bapları çoğu kez özel kaplama ve kapı menteşeleri üzere özge yangın kayırma özelliklerine sahiptir.

, yangın merdiveni imalatı ve yangın merdiveni montaj aşamalarında aklı başında geriları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz kifayetli olacaktır.

Yangın Kapısı Ne Tutturulmuşr? Her binanın ehil olduğu yer ve ihtiyacı bölüm önünde bulundurularak farklı boyutlarda ve özelliklerde olacak şekilde projeye özel üretilen Yangın Kapıları Montajı spesiyalist ekipler aracılığıyla örgülmaktadır.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da belirli standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Skolastik örgülarda ve yangın merdiveni meydanı yetersiz olan binalarda kaçış merdiveni prodüksiyonına imkân vermektedir. 

Göreceksiniz ki bu ayar faik nitelikli yangın kapılarını en isabetli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Bu da evgin durumlarda daha şu denli insanoğlunun hızlı bir şekilde boşaltma edilmesini sağlamlar. Merdivenler hatta ergonomik düşüncemlara malik olup, kullanıcıların kolayca inebilmeleri karınin basamaklarında kaymaz yüzeylere ve salim tutacaklara sahiptir.

Report this wiki page